UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Український футболіст розповів, чому вживав допінг

Захисник "Олександрії" Станіслав Микицей розкрив причини своєї дискваліфікації на півтора роки за допінг

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал Футбол.

"Рік тому, коли помер мій батько, у мене почалися симптоми: запаморочення, потемніння в очах, прискорене серцебиття. Я вирішив, що це особисте і не варто виносити на публіку. Невідомо, як лікар підніс би цю інформацію тренеру. Можливо, з огляду на мої проблеми, коуч боявся б мене виставляти.

Коли я звернувся до терапевта, моя кардіограма виявилася не дуже втішною, і мені порадили таблетки для підтримки серцево-судинної системи. Я пив їх все літо і мені стало краще. А в листопаді довелося почати новий курс. Я консультувався з лікарями в Дніпрі, і мені сказали, що це не допінг. Я ніколи в житті не намагався щось нарощувати або стимулювати - просто хотів допомогти своєму здоров'ю. Помилкою було те, що я приховав це.

Якби дали 4 роки - можна було б уже закінчувати кар'єру. Як мені сказали в клубі, якщо я приймав допінг - краще не відмовлятися. Якщо йти назустріч слідству, термін можуть зменшити до двох років, а то і менше. А за цей час, мені потрібно чимось себе зайняти, але не забувати підтримувати форму. Не завадило б отримати тренерську ліцензію - на майбутнє", - сказав Микицей.

У першій половині сезону 27-річний захисник провів 12 матчів в УПЛ, в яких забив три голи і віддав одну гольову передачу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme