UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Житомирі розривають договір ще з одним перевізником

На маршруті № 123 "Житомир – Давидівський масив" було виявлено низку порушень, але перевізник не поспішав їх ліквідувати

Житомирська ОДА розриває договір з перевізником ФОП Савчук Я.Т., що працює на маршруті № 123 "Житомир – Давидівський масив". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Житомирської ОДА.

Під час перевірки маршруту №123 "Житомир – Давидівський масив" було виявлено порушення: неналежний санітарно-технічний стан транспортних засобів та самовільне зменшення кількості рейсів, що свідчить про недотримання затверджених графіків руху.

Автоперевізник ФОП Савчук Я.Т., який обслуговує маршрут №123, був офіційно попереджений про те, що він має 10 днів для усунення недоліків. Проте під час повторної перевірки маршруту виявлено, що порушення не були усунуті перевізником.

Тому 23 березня Житомирська ОДА розірве договір на перевезення пасажирів із перевізником маршруту №123 "Житомир – Давидівський масив". До цього часу управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА знайде іншого виконавця послуг.

Всі пропозиції щодо тимчасового обслуговування маршруту № 123 приймаються до 21 березня 2017 року за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/4. Довідки за тел.: (0412) 47-46-29.

Нагадаємо, нещодавно в Житомирі було розірвано угоду з перевізником на маршруті, на якому пасажир випав з автобуса і загинув від отриманих травм. Крім того, було розірвано угоду з ФОП Жулінською А.А. на обслуговування пасаирів на маршрутах № 53 "Крошня – Залізничний вокзал - Крошня" та 53-А "Крошня – Смолянський майдан – Крошня".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme