UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Авакова розповіли про два варіанти, які чекають на представницю Росії на "Євробаченні"

Антон Геращенко схиляється до того, що Юлію Самойлову треба впустити до України, а потім покарати у відповідності із законом

Про це радник міністра внутрішніх справ заявив у Facebook, передає Depo.ua.

Антон Геращенко розповів про два варіанти розвитку подій навколо персони Юлії Самойлової, яка буде представляти Росію на "Євробаченні".

"1. Не пускати в Україну Юлію Самойлову за факт порушення нею правил відвідування окупованих території АРК Крим.

Це буде використано російською пропагандистською машиною для роздмухування ненависті проти нашої країни як на своїй території, так і серед громадян України на окупованій території. Мовляв, дивіться дівчину з обмеженими фізичними можливостями, співачку не пускають в Україну не даючи їй гідно представити Росію на європейському пісенному конкурсі", - такий радикальний варіант озвучив Геращенко.

"2. Пустити Юлію Самойлову в Україні, залучаючи її одночасно до відповідальності за порушення державного кордону. Таким чином, оскільки ми не можемо робити винятки для кого б то не було і заохочувати, таким чином, порушення порядку перетину державного кордону України. Я вважаю правильним йти за другим варіантом. Нехай приїжджає, але несе відповідальність за порушення законодавства України", - запевнив радник міністра.

"Таке рішення буде оптимальним з різних сторін, так як ми не забороняємо візит російської конкурсантки в Україні, а й публічно покажемо, на її прикладі, що не збираємося залишати безкарним факти порушення державного кордону України. Думаю, що і наші західні партнери поставляться з розумінням до такого рішення", - додав Геращенко.

Нагадаємо, що в СБУ уже пообіцяли розібратися із Самойловою та її порушенням кордону України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme