UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Києві розглянуть справу новороса-невдахи Царьова

Шевченківський районний суд Києва планує 16 березня почати розгляд справи екс-нардепа від "Партії регіонів" Олега Царьова

Як передає Depo.Донбас, про це йдеться у судовій повістці, опублікованій в "Урядовому кур'єрі".

Зазначається, що у провадженні суду знаходиться звинувачення Царьова в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України за статтями 103 і 110 Кримінального кодексу.

"Судове засідання призначене на 14:30. У разі неявки Царьова суд буде розглядати справу в порядку заочного судочинства", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Шевченківський райсуд Києва запланував на 31 січня 2017 року початок розгляду справи проти колишнього народного депутата від Партії регіонів Олега Царьова, збвинуваченого за ч. 3 ст. 103, ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу.

У березні Генеральна прокуратура передала до суд заочний обвинувальний акт проти екс-депутата Царьова, але суд повернув його на доопрацювання в прокуратуру. Екс-"регіонал" звинувачується в тому, що з квітня по травень 2014 року, будучи депутатом Верховної Ради і кандидатом на посаду президента, взяв участь в зборах проросійськи налаштованих громадян, де публічно закликав їх до активних дій, спрямованих на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу. Крім того, він через ЗМІ поширював заклики щодо визнання самопроголошених "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки". Царьов оголошений у розшук.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme