UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці "рятувалися" від наслідків буревію

Відбулися навчання підрозділів спеціалізованих служб цивільного захисту міста

У Кам'янці "рятувалися" від наслідк…

На Кам'янець-Подільському ПАТ "Гіпсовик" відбулось комплексне об'єктове навчання з питань цивільного захисту, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту мерії.

Під час проведення зазначеного заходу були відпрацьовані практичні дії персоналу підприємства в разі виникнення пожежі в приміщенні адміністративної будівлі, яку зумовило коротке замикання електромережі внаслідок буревію.

Під час навчання, за ввідною, умовно травмовано одну особу та ще одна людина опинилась під завалом дерева.

В ході практичних дій опрацювали питання щодо оповіщення персоналу суб'єкта господарювання, евакуації людей, гасіння умовної пожежі первинними засобами пожежогасіння та інші заходи, передбачені планом проведення навчання.

Основними недоліками, виявленими під час підготовки та проведення навчання є: недостатня укомплектованість формувань цивільного захисту засобами індивідуального захисту, медичним майном, іншими матеріально-технічними засобами для проведення рятувальних та інших невідкладних робіт; недостатній рівень практичних навичок особового складу окремих формувань цивільного захисту підприємства у проведенні РІНР.

Методичну та практичну допомогу при підготовці та в проведені навчання надали працівники управління з питань НС та ЦЗН міської ради та навчально-консультаційного пункту у Кам'янці-Подільському Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області.

Зрештою керівництву підприємства рекомендовано посилити практичну складову навчання формувань цивільного захисту.

До тоготж, управління з питань НС та ЦЗН міської ради рекомендує керівникам суб'єктів господарювання міста посилити практичну спрямованість у підготовці особового складу формувань ЦЗ у ході проведення навчань (тренувань).

До навчання залучались керівництво, посередницький апарат, підрозділи суб'єкту господарювання, формування цивільного захисту, аварійні (аварійно-диспетчерські) підрозділи спеціалізованих служб цивільного захисту міста.

У навчанні взяли участь 63 особи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme