UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому попрощалися з легендарним артилеристом 79 бригади Андрієм Рибцовим

Офіцер "Балу" після АТО займався волонтерством

У Хмельницькому попрощалися з легендарни…

У Хмельницькому попрощалися із артилеристом 79 окремої десантно-штурмової бригади Андрієм Рибцовим. Капітан "Балу" помер у віці 56 років від обширного інфаркту, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

"У нього було велике серце, яке він роздавав кожному з нас. От воно й не витримало, - кажуть ті, хто знав "Балу". - А любили його всі, від малих дітей до підлеглих військовослужбовців, які жартома називали його татом і мамою."

Прощалися з бійцем і волонтером у Будинку культури Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького. Віддати шану легендарному офіцерові прийшли рідні, друзі, побратими, представники влади і небайдужі хмельничани. Сліз не стримували і чоловіки.

"Таких людей в ЗСУ одиниці. Він був талановитий у своїй справі. 70 відсотків усієї легендарної слави нашого батальйону – його особиста заслуга. Коли з'являвся Андрій Іванович, всі знали, що все буде добре. Він залишиться у нашій памяті. Він завжди був веселим, такий добрий ведмідь Балу. Ніколи не ображав нікого, хоч і міг сказати місце слівце, але тільки по ділу", - каже Андрій Рябека, який служив з покійним офіцером.

Андрій Рибцов проходив службу по мобілізації з серпня 2014 року по серпень 2015 року в 79 десантно-штурмовій бригаді, нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Він відомий волонтер, голова Хмельницької Спілки учасників бойових дій, Хмельницької обласної філії ГО "Українська асоціація інвалідів АТО".

Поховали артилериста "Балу" на Алеї Слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

Нагадаємо, помер відомий хмельницький волонтер, афганець і учасник АТО Андрій Іванович Рибцов 11 березня.

А ще торік учасник він презентував фото своїх бойових товаришів в експозиції "Боги війни".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme