UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому центрі ПТО неналежно розпорядилися півмільйоном гривень

Посадові особи навчального закладу витратили майже 600 тис. грн на свій розсуд

У Хмельницькому центрі ПТО неналежно роз…

У Хмельницькому центрі професійно-технічної освіти, торгівлі та харчових технологій зайво виплатили зарплату та замість інших осіб сплатили за комунальні послуги, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.

Фахівці Управління під час планової ревізії державного навчального закладу "Хмельницький центр професійно-технічної освіти, торгівлі та харчових технологій" виявили порушення, що призвели до втрат, на суму понад 580 тис. грн.

Так, посадові особи навчального закладу витратили із загального фонду 425 тис. грн на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, які використали їдальні центру, тоді як цю оплату треба було здійснити коштом спеціального фонду. Окрім цього, навчальний заклад сплатив 64 тис. грн за комунальні послуги, які спожили інші юридичні особи.

Також аудит виявив безпідставну виплату викладачам закладу освіти надбавок і доплат, що разом зі сплатою соціальних внесків призвело до зайвого витрачання 37 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань двох посадових осіб центру притягнули до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформували Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme