Смертельна ДТП на зупинці під Харковом: Кадри події та нові деталі

Опубліковане відео смертельної аварії на автобусній зупинці в Харківській області

Як передає Depo.Харків, відео на своїй сторінці в "Фейсбук" опублікував журналіст Слава Мавричев.

"Місцеві кажуть, для В'ячеслава (загиблого чоловіка – Ред.) це була багаторічна традиція – щовечора після зміни він заходив в магазин і брав каву. Потім хвилин по десять стояв на автобусній зупинці, смакував. Перекидався парою фраз зі знайомими. Каву завжди ставив на металевий стовп. Їх тут штук п'ять. Забетоновані, як обмежувачі", - повідомив журналіст.

Він додав, що за словами місцевих мешканці, водій був п'яний. "Свідки намагалися затримати, але мужик ломанувся в ліс. Підозрюваного знайшли за вісім годин, відсиджувався у родичів", - додав журналіст.

Як повідомляв Depo.Харків, 12 березня близько 19:40 в селищі Вільхівка біля будинку на вулиці Центральній водій, керуючи автомобілем ВАЗ-21099, виїхав на автобусну зупинку, де допустив наїзд на 53-річного мешканця села Елітне. Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Водій автомобіля залишив місце події.

Пізніше винуватець ДТП – 29-річний харків'янин - був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme