UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Пєсков визнав, що Кисляк зустрічався з людьми Трампа

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що під час передвиборної компанії у США російський посол Сергій Кисляк зустрічався з людьми з оточення Трампа

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу CNN, передає Depo.ua з посиланням на Daily Mail.

Пєсков заявив, що Росія не намагалася вплинути на президентські вибори в США. Він припустив, що Кисляк просто виконував свою роботу, коли зустрічався з людьми з оточення Трампа, включаючи генпрокурора Джеффа Сешнса.

Прес-секретар російського президента сказав, що також Кисляк зустрічався і з людьми з оточення екс-держсекретаря Хілларі Клінтон.

Також, Пєсков підтвердив факт зустрічі з екс-радником Трампа з нацбезпеки Майклом Флінном.

"Це його робота", - сказав він про Кисляка.

За його словами, з Майклом Флінном російський посол обговорював "двосторонні відносини. Говорив про те, що відбувається в США, для того, щоб це краще розуміли в Москві".

Це те, що зазвичай робить кожен російський посол за кордоном, кожен посол США в іншій країні, включаючи Росію, зазначив Пєсков. "Бо чим більше посол спілкується з людьми в країні, тим краще він робить свою роботу", - заявив прес-секретар Путіна.

Ведучий телеканалу, який проводив інтерв'ю, заперечив Пєскову, сказавши, що наскільки відомо подібних зустрічей з людьми з найближчого оточення Клінтон не було.

На це Пєсков сказав, що з Клінтон протягом компанії контактували різні люди, які ймовірно, теж могли мати подібні зустрічі. Але під час виборчого процесу їх не було, уточнив Пісків.

На уточнююче запитання ведучого, так з ким же конкретно з оточення Клінтон зустрічався Кисляк, Пєсков відповів, що це були "люди, які працюють у групі радників Клінтон або радники людей, які працюють з нею".

Нагадаємо, 2 березня The Washington Post написала, що Сешнс зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком двічі у 2016 році, причому один раз у вересні у власному офісі.

Сешн розповів про подробиці розмови з Кисляком, зазначивши, що у них раптово зайшла мова про Україну.

14 лютого ЗМІ повідомили, що радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку через скандал, пов'язаний з його контактами з російським послом.

Згодом ЗМІ повідомили що зять Трампа, старший радник Джаред Кушнер в грудні 2016 року зустрічався з російським послом у США Сергієм Кисляком

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme