UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура Сумщини винесла вирок щодо чоловіка, який стріляв у поліцейського та підірвав банкомат

Киянину, який підірвав банкомат та здійснив замах на поліцейського, "світить" від 9 до 15 або довічне ув'язнення

Прокуратура Сумщини винесла вирок щодо ч…

Прокуратура Сумської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо чоловіка, який 23 лютого стріляв у поліцейського, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу прокуратури Сумської області.

Зловмисник підірвав банкомат по вулиці Харківський, після чого намагався заволодіти грошима. Однак довести злочинний намір до кінця не встиг, оскільки був викритий поліцією охорони. Під час затримання він двічі прицільно вистрелив у поліцейського і важко поранив його.

У рамках кримінального провадження встановлено причетність затриманого до пошкодження 8 банкоматів за рік на території Сумщини. Як з'ясувалось, чоловік родом з Київської області.

На даний час чоловікові, який за клопотанням прокуратури перебуває під вартою, вручено повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 15 / ч. 3 ст. 185 (закінчений замах на крадіжку), ч. 4 ст. 187 (розбій) ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами) ч. 2 ст. 15/ч. 3 ст. 289 (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme