UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поновленого судом Алексєєва знову звільнили з автодору Вінниччини

На сьогодні головний автодорівець Вінниччини - Ігор Корольчук

Поновленого судом Алексєєва знову звільн…

Про це в інтерв'ю "РЕАЛу" повідомив голова Вінницької ОДА Валерій Коровій, передає Depo.Вінниця.

За словами Коровія, кадрові перипетії у вінницькому автодорі відбуваються через особливості роботи судової системи та невміння Алексєєва комунікувати з центральним органом.

"З огляду на особливості роботи судової системи, відбуваються дійсно не зовсім зрозумілі речі. Мене самого дивує, з якою швидкістю змінюються рішення... Спочатку нам прислали ксерокопію документа про те, що на посаду начальника повертається Алексєєв, як того вимагає рішення суду. Потім 21 лютого мені направили новий наказ Укравтодору про скасування попереднього рішення. Тобто, службу знову очолює Ігор Корольчук", - сказав голова ОДА.

Він заявив, ящо підтримає того керівника, який зможе налагодити діалог з Держагентством автодоріг та відзначив успіхи Корольчука при підготовці доріг до зими.

"Поки можу відзначити, що Ігор Корольчук позитивно себе зарекомендував у важкий період підготовки до складних погодних умов зими і завершив ряд проектів, які були на межі зриву лише тому, що своєчасно не були проведені тендери на виконання ремонту", - сказав Валерій Коровій.

Нагадаємо, що вчора, 12 березня, на П´ятничанах, у 2-му провулку Рилєєва під Chevrolet Aveo провалився асфальт. А сьогодні, 13 березня, на вулиці Князів Коріатовичів вантажівка з будівельними матеріалами просто на ходу провалилася у яму. В проваллі застрягли два колеса "ЗИЛа".

Читайте також: В лютому цього року Апеляційний суд Вінницької області поновив на посаді начальника Служби автомобільних доріг Вінницької області Ігоря Алексєєва.

Торік у жовтні Алексєєв отримав наказ про зільнення за підписом т.в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг Сергія Бараха.

За словами прес-служби вінницького автодору, Алексєєву дали догану за погані дороги на Миколаївщині.

Після звільнення Алексєєва начальником Служби автомобільних доріг у Вінницькій області став Ігор Корольчук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme