Під Авдіївкою бойовики ще стріляють, але ремонтники стають до роботи

Ремонтні бригади висунулися з Авдіївки до місця пошкодження лінії електропередач для здійснення ремонту

Як передає Depo.Донбас, про це "УНН" повідомив радник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Олесь Пограничний.

"Так, ремонтні бригади вийшли", - повідомив він.

Зазначається, що наразі невідомо, скільки часу займуть відновлювальні роботи. За словами Пограничного, незважаючи на відсутність енергопостачання, вода в будинки жителів міста подається за графіком.

"У приміських резервуарах було набрано воду, коли ще була електроенергія, і з резервуарів вода вже поставляється погодинно в міську мережу", - зазначив він.

У той же час, прес-офіцер 72-ї ОМБр Олена Мокренчук повідомила у ефірі "112 Україна", що ремонтні бригади все ще чекають на дозвіл висунутися в район пориву ліній електропостачання, щоб стати до ремонту.

"Ремонтники ще не виїхали, чекають, поки ця ситуація владнається. Нам потрібно отримати дозвіл від тієї сторони на роботу. Всі бригади готові, але чекаємо від тієї сторони доброї волі", - повідомила Олена Мокренчук.

Вона також повідомила, що внаслідок бойових дій завалилися дві електроопори на контрольованій бойовиками території і три - на території, яку контролює український уряд.

"Можливо, енергопостачання буде відновлене сьогодні, якщо бойовики дадуть доступ. Але все одно, потрібно припинення вогню, щоб вийти туди", - додала Мокренчук.

При цьому вона зазначила, що бойовики продовжують обстріли.

Нагадаємо, що за інформацією від голови Донецької обладміністрації Павла Жебрівського, бойовики зранку надали письмові гарантії припинення вогню в районі Авдіївки для відновлення пошкоджених ліній електропередач.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme