Одіозний екс-мер донбаського міста став заступником запорізького губернатора

Очільник Запорізької ОДА Костянтин Бриль сьогодні, 13 березня, офіційно представив двох своїх нових заступників, яких обрали за результатами конкурсу

Одіозний екс-мер донбаського міста став…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Один із нових заступників запорізького губернатора - колишній мер міста Стаханов (нині Кадіївка) Луганської області 54-річний Віктор Скобліков. Нині окуповане російсько-терористичними військами шахтарське місто Скобліков очолював в 1998-2002 роках, вважався людиною тодішнього заступника, а потім голови Луганської ОДА Олександра Єфремова. За часів Скоблікова у керманичах Стаханова, на зламі 2001-2002 років, місто пережило жахливу комунальну катастрофу: залишилося без опалення, у будинках частково замерзли каналізаційні та водопровідні труби, тож Стаханов міг "похизуватися" чи не першими на пострадянському просторі "фекальними сталагмітами". Очікувано, у 2002 році Скобліков програв вибори, але луганські "куратори" його не кинули, а працевлаштували у компанію "Луганськвода", яка також не могла похвастатися великими успіхами. З того часу посадовець змінив чимало місць роботи, переважно в галузі водопровідного господарства. Тепер опікуватиметься житлово-комунальним господарством на посаді заступника голови Запорізької ОДА.

Ще одним заступником запорізького губернатора став 62-річний бердянець Олександр Бабанін, депутат Запорізької обласної ради, член постійної комісії з питань земельних відносин, охорони надр, екології та раціонального природокористування, який упродовж багатьох років опікувався екологією, працюючи в держекоінспекції. На посаді заступника очільника Запорізької ОДА новопризначинець опікуватиметься аграрно-промисловим комплексом.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme