UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті подорожчало все, крім яєць

На споживчому ринку області у лютому продукти харчування подорожчали на 1,9%

На Закарпатті подорожчало все, крім яєць…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в обласній статистиці.

На споживчому ринку області у лютому 2017р. порівняно з січнем продукти харчування подорожчали на 1,9%. Ціни на молоко зросли на 5,7%, овочі – на 4,8%, сир і м'який сир (творог) та м'ясо і м'ясопродукти - на 3,0%, рибу та продукти з риби – на 2,6%, хліб – на 2,5%, фрукти – на 1,6%. Водночас, на 15,2% подешевшали яйця.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби зросли на 1,1%, за рахунок подорожчання тютюнових виробів – на 3,0%. Предмети домашнього вжитку, побутова техніка та поточне утримання житла стали дорожчі на 0,4%, в основному за рахунок подорожчання меблів та предметів обстановки, килимів та інших видів покриттів для підлоги на 1,5%.

У лютому 2017р. порівняно з січнем вартість послуг охорони здоров'я зросла на 0,3%.Зростання цін на транспорт в цілому на 1,6% спричинено подорожчанням послуг автодорожього пасажирського транспорту на 2,6%, палива та мастил – на 2,1%.

Вартість послуг відпочинку та культури зросла на 0,5%, внаслідок зростання цін на обладнання для обробки інформації на 0,3%.

Послуги ресторанів та готелів подорожчали на 2,6%.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme