На Волині затримали п'яного поліцейського-дебошира

За кермом виявився п'яний заступник начальника Ківерцівського райвідділу поліції

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Зік, на Волині п'яний поліцейський годину втікав від патрульних.

Декілька поліцейських автомобілів та активісти годину переслідували "Мітсубісі" на німецькій реєстрації. Іномарка летіла на швидкості 140-150 кілометрів на годину. Зупинити втікача вдалося тільки ціною розбитої поліцейської автівки та легких тілесних ушкоджень у патрульного.

За кермом виявився п'яний заступник начальника Ківерцівського райвідділу поліції Віталій Алексюк, у крові якого виявилося 1,42 проміле алкоголю. Разом із ним у салоні перебувала дільничний офіцер поліції Юлія Романюк.

На місці затримання з'явилося кілька місцевих поліцейських в чинах, які активно намагалися поспілкуватися з п'яним заступником начальника ківерцівської поліції, інші ж навпаки мовчазно стояли на місці пригоди.

У СК ГУНП у Волинській області повідомили, що за фактом цього інциденту розпочато службове розслідування.

"Йдеться про керівника одного із секторів і дільничного офіцера Ківерцівського відділу поліції.

Позиція керівництва волинської поліції з цього приводу чітка й непохитна: таким людям не місце в поліції й вони будуть у найкоротші терміни з дотриманням відповідної процедури звільненні з органів Національної поліції України. Адже своїми діями не тільки переступають закон ай дискредитують поліцію, руйнують довіру людей до поліцейських", – йдеться у повідомленні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Волинь

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme