UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині наркотики та алкоголь спонукали чоловіка обкрадати рідних

Тринадцять тисяч гривень та спортивний велосипед викрав злодій заради наркотиків

На Тернопільщині наркотики та алкоголь с…

Тринадцять тисяч гривень та спортивний велосипед викрав родич у подружжя з села Чистилів Тернопільського району, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільщини.

Про крадіжку грошей подружжя заявило 18 лютого, а от двоколісний транспортний засіб щез в ніч з 27 на 28 лютого.

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Віктора Волощука, цінні речі потерпілі зберігали у господарській будівлі. До середини зловмисники проникли, підібравши ключ до навісного замка. Гроші знайшли у схованій металевій коробці, а велосипед вивезли з гаражу.

Правоохоронці встановили, що до злочинів причетний сорокап'ятирічний родич заявників. Чоловік раніше судимий за майнові злочини. Наразі працівники поліції зареєстрували сім фактів крадіжок у близьких людей. Підозрюваний обкрадав як батьків, так і бабусю з дідом. Усі родичі мешкають за однією адресою. Там раніше проживав і злодій, а тому добре знав, що де лежить.

Гроші злодюга витрачав на наркотики та спиртне.
У скоєному він зізнався, але ані речі, ані кошти не повернув, бо усе розтратив. Поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших злочинів, вчинених на території Тернопільського району.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme