UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині, допоки АТОвець захищав кордони країни, односельчанин обкрадав його оселю

Крадіжку чужого майна інкримінують збаразькі правоохоронці мешканцю села Бутин

На Тернопільщині, допоки АТОвець захищав…

На Тернопільщині "дбайливий" односельчанин обікрав будинок АТОвця, допоки той захищав східні кордони, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільської області.

38-річний чоловік викрав з підсобного приміщення односельчанина 8 рулонів металевої сітки.

Підозрюваний в минулому вже притягувався до відповідальності за майнові злочини. Ще з непогашеною судимістю за минулі крадіжки, скоїв наступні.

"На господарство односельчанина злодій навідувався декілька разів. Знав, що господар відбув на службу в зону АТО, тож будинок стоїть порожній. Виламав замок на дверях комори та викрав два рулони сітки". - пишуть правоохоронці.

Вже вранці в сусідньому селі продав будматеріал. Коли скінчилися гроші, знову подався до комори односельчанина. Цього разу навіть не їхав до іншого населеного пункту, продав крадене іншому мешканцю села.

Коли ж атовець повернувся додому, то металевої огорожі на господарстві вже не виявив. Крадій встиг спродати усі вісім мотків.

Потерпілий власник звернувся з заявою до правоохоронців. Крадія поліцейські розшукали. За скоєне він вкотре постане перед судом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme