UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині підрізали 58-річного чоловіка

Потепрілий працював черговим на залізничному переїзді в селі Грузевиця

На Хмельниччині підрізали 58-річного чол…

Подія відбулася 11 березня близько 7-ї години ранку на залізничному переїзді в селі Грузевиця Хмельницького району. На Хмельниччині підрізали чергового залізничного переїзду в Грузевиці, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на інформацію прес-служби облполіції.

"58-річний потерпілий був на службі. Близько 07.00 години в суботу, до нього несподівано прийшов односелець і почав випоминати старі образи. Черговий намагався залагодити конфлікт, але непроханий гість схопив ножа і вдарив чоловіка в спину, завдавши йому проникаючого поранення легень", - розповідають правоохоронці.

За їхньою інформацією, ісля скоєного зловмисник втік додому. Потерпілий також самотужки зумів дістатися до власного будинку, де його стан різко погіршився. Дружина викликала "швидку", яка доправила чоловіка в реанімацію.

Правоохоронців про випадок повідомили вже медики.

Працівники Хмельницького відділення поліції виїхали в село і затримали нападника. На місці події вилучили цілий ряд речових доказів.

Зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 - умисне тяжке тілесне ушкодження ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme