"Мурку"-"Няшу" хочуть посадити на трон Путіна

Активісти російського "Національного комітету +60" пропонують включити колишню прокуроршу окупованого Криму Наталію Поклонську в список кандидатів на президентські вибори на Росії

Таким чином активісти відреагували на виконання Поклонською композиції "Мурка" на одному з кремлівських телеканалів, передає Depo.ua.

Відповідне звернення направили на ім'я першого заступника керівника адміністрації російського президента Сергія Кирієнка.

"Маючи за плечима світову славу і симпатію народу, Наталія вчора феєрично розпочала виборчу кампанію на "Першому каналі" – схоже, Костянтин Ернст неспроста крутить серіал "Мурка" і цілком може відправити її на "Євробаченні"! Найширша електоральна база серед патріотичної молоді, благословення Предстоятеля Церкви, статус символу Російської весни вже зараз дозволили Поклонській посісти почесне місце серед десятки видатних жінок Росії", – йдеться в документі.

Автори звернення додали, що "правильний шлях до сердець російських виборців" Поклонській вкаже "особистий путєвождь Святий страстотерпець Микола".

Нагадаємо, депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська в ефірі кремлівського телеканалу виконала на фортепіано композицію "Мурка".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme