Карта АТО: Гарячою залишається ситуація в Авдіївці та її околицях

Впродовж минулої доби на Донбасі найбільшого загострення набула ситуація поблизу Авдіївки та на Світлодарській дузі

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на речника Міноборони з питань АТО Андрія Лисенка.

Повідомляється, що минулої доби на Луганському напрямку сталося 7 ворожих обстрілу, в тому числі 2 - мінометних.

"Гарячою залишається ситуація в Авдіївці та її околицях. За минулу добу там зафіксовано мінометний обстріл з боку бойовиків, один раз ворог відкрив вогонь з танка, а також після заходу сонця випустив чверть боєкомплекту РСЗВ "Град" по нашими укріпленням. Сумарно, бойові дії вчора в Авдіївці і на її флангах тривали більше десяти годин", - йдеться у повідомленні.

Крім того, загострилася ситуація і на Светлодарскій дузі. За добу там зафіксовано 11 випадків порушення тиші, 7 з яких супроводжувалися відкриттям ворогом вогню з мінометів.

"Тут же бойовики відкривали вогонь з БМП, а після обіду ворожий снайпер обстріляв наші позиції в Луганському. Кожен з епізодів бойової активності бандформувань в цьому районі тривав від 30 хвилин до 2 годин", - повідомив речник.

Всього на Донецькому напрямку за минулу добу сталося 38 ворожих обстрілів, половина з яких - з використанням важкого озброєння.

"За минулу добу бойовики обстріляли Мар'їнку, Красногорівку, Новомихайлівку і Новотроїцьке. А після 20 години вечора російсько-окупаційні війська з боку окупованого Докучаевска обстріляли з гаубиць і мінометів місцеві українські позиції, випустивши в загальній кількості близько 40 снарядів", - йдеться у повідомленні.

На східних підступах до Маріуполя - від Чермалика до Широкіного - бойові дії тривали цілу добу. Втім, на відміну від попередніх днів, важке озброєння ворог практично не застосовував.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 37 ворожих обстрілів, зокрема 7 - з важкого озброєння.

Як повідомлялося раніше, минулої доби у зоні проведення АТО на Донбасі загиблих немає, проте є поранені та травмовані.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme