UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницьку атомну охороняє чемпіон України з рукопашного бою

Нацгвардієць військової частини з охорони Хмельницької АЕС Володимир Данилюк-Учамбрін на турнірі з рукопашного бою завоював звання чемпіона України

Хмельницьку атомну охороняє чемпіон Укра…

На початку березня у Дніпрі відбувся всеукраїнський турнір серед військовослужбовців Національної гвардії, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ХАЕС.

У змаганнях взяли участь біля сотні спортсменів у різних вагових категоріях, які пройшли перший етап і були призерами у своїх територіальних об'єднаннях.

На чемпіонаті Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, Володимир Данилюк-Учамбрін посів друге місце у ваговій категорії до 90 кг. Далі - перемога на всеукраїнському чемпіонаті.

"Склад учасників турніру був потужним, серед бійців - біля двадцяти майстрів спорту, більше половини - кандидатів в майстри спорту, - каже Володимир. - Найважче було боротися із подібними спортсменами, які займалися боротьбою. Але саме досвід боротьби самбо, якою займався в шкільні роки військовослужбовець і допоміг стати найкращим".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme