Харківська біатлоністка стала бронзовою призеркою на етапі Кубку світу

Харків'янка Ольга Абрамова завоювала "бронзу" у фінському Контіолахті

Як повідомили Depo.Харків в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА, 12 березня на етапі Кубку світу з біатлону, що проходив у Фінляндії, відбулася класична змішана естафета, бронзовим призером якої стала українська команда.

За відомостями ОДА, харків'янка Ольга Абрамова досить впевнено впоралася зі своїм етапом. Лише на першому вогневому рубежі, лежачи, їй довелося використати повний комплект запасних патронів. Але вже на наступному рубежі, стоячи, вона жодного разу не промахнулася та, показавши високу швидкість на дистанції, передала естафету четвертою, трохи відставши від суперниці зі Словаччини, яка була третьою.

У підсумку її партнерам по команді вдалося покращити становище, та з результатом 1:12:01.6 Україна фінішувала третьою. Від команди з Франції, яка посіла перше місце, українці відстали на 27.1 сек. Друге місце посіли німецькі біатлоністи.

Зазначимо, що в рейтингу Кубка націй з біатлону сезону 2016-2017 років жіноча збірна України посідає третє місце, а чоловіча – шосте. Наступний етап Кубка світу відбудеться з 17 по 19 березня в Норвегії.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme