UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Харків'ян познайомлять з китайським живописом

У Харкові відкриється міжнародна виставка китайського живопису

Як передає Depo.Харків із посиланням на сайт Харківської ОДА, експозицію складуть 40 репродукцій робіт 12-ти художників з Австралії, Канади, США, Таїланду, Тайваню і Японії.

За відомостями ОДА, здебільшого оригінали картин виконані олією на полотні в стилі "ренесанс", кілька творів – тушшю на шовку в традиційному китайському стилі.

"У різні періоди свого життя художники познайомилися з Фалунь Дафа (Фалуньгун) – стародавньою системою морального і фізичного вдосконалення людини та її принципами - істиною, добротою, терпінням", - зазначають організатори виставки.

Відкриття міжнародної китайської виставки живопису "Мистецтво Чжень Шань Жень (істина, доброта, терпіння)" відбудеться 16 березня о 17:00 у галереї "Мистецтво Слобожанщини". Працюватиме вона до 1 квітня 2017 року.

Довідка Depo.Харків. Виставка експонується з 2005 року, на сьогодні об'їхала понад 80 країн, експонувалася понад 1000 разів. В Україні виставка проходить з 2009 року в містах: Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Львів, Краматорськ, Миколаїв, Запоріжжя, Рівне, Вінниця, Херсон.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme