UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ФФУ передала нові позашляховики та тисячі м'ячів дев'яти обласним федераціям

Найближчим часом Федерація футболу України надасть підтримку й іншим регіонам

ФФУ передала нові позашляховики та тисяч…

З початку березня одразу половина обласних федерацій футболу отримали від ФФУ по 1 тис м'ячів та новенькі автомобілі Ford Kuga. Зокрема, таку технічну допомогу вже надано Луганській, Донецькій, Кримській, Херсонській, Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській та Полтавській федераціям. А на минулих вихідних свій засіб пересування та спортивні снаряди отримала і Кіровоградська область.

Ці заходи є частиною комплексної програми розвитку масового та дитячо-юнацького футболу в регіонах України, яку зараз реалізує ФФУ з ініціативи Андрія Павелка. Інша складова цієї ж програми – організація турнірів, навчальних програм та інфраструктурних проектів, які вже завершені чи готуються до запуску найближчим часом. Зокрема, це змагання UNICEF Ukraine Football Cup, які розпочнуться наприкінці березня і в яких візьмуть участь близько п'яти тисяч дітей з 301 шкіл п'яти прифронтових областей. За підсумками цього турніру планується будівництво 30 футбольних майданчиків для команд-переможців. Також ФФУ готується провести разом з Фондом УЄФА масові турніри для дітей-переселенців, а також Кубок героїв АТО і чемпіонат України серед військовослужбовців-учасників АТО.

У кількох регіонах України вже проведені перші в цьому році відкриті уроки футболу, а в Запоріжжі відбулися навчальні семінари для регіональних координаторів соціальних проектів ФФУ. Важливим кроком на шляху відновлення активного футбольного життя кримської федерації футболу стало проведення на початку березня першого Кубку Криму, в якому взяли участь аматорські команди і професійні клуби. Крім того, кримська федерація, яка базується зараз в Херсоні, отримає від УЄФА додатковий ресурс на розвиток та діяльність організації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme