До зони АТО не пускають волонтерів та Жадана з музикантами

За незрозумілих причин зранку 13 березня до зони АТО не пропустили українського письменника та волонтера Сергія Жадана із гуртом, а також волонтерів, що везли реанімобіль до Авдіївки

Як передає Depo.Донбас, про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Стоїмо на блокпосту в Слов'янську з групою музикантів. Маємо сьогодні два виступи перед військовими. Не пропускають. Посилаються на якийсь новий наказ. Припускаю, що не пропускають через блокаду. Питання до представників влади та силових структур: з ким ви тепер боретесь? З волонтерами? Сподіваюсь, що концерти все таки відіграємо", - написав він.

Про таку ж ситуацію зранку повідомляв і волонтер Юрій Тира. Він не зміг провезти до Авдіївки реанімобілі для українських бійців. У своєму дописі Тира повідомив, що їхньому пересуванню перешкоджають згідно усного наказу очільника слов'янської поліції Альошина.

Як повідомлялося раніше, поліція Донеччини перейшла на посилений варіант несення служби. Як повідомив голова відомства В'ячеслав Аброськін, поліцейські посилили перевірки автотранспорту на блокпостах і підозрілих осіб на залізничних вокзалах та автовокзалах.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme