Чого ніколи не варто робити заради чоловіка: Шість жорстких порад

Жінки часто надмірно жертвують собою заради коханого

Чого ніколи не варто робити заради чолов…

Є речі, які за жодних обставин жінки не повинні робити для чоловіка, навіть, якщо вона дуже любить його, пише Depo.Закарпаття.

Намагатися вирішити всі проблеми за нього

Картинки по запросу жена работает за мужа

Навіть якщо у вашого обранця виникають постійні труднощі з грошима, він не розуміє, як полагодити зламані дверцята, з роботи його вигнали, а нову він знайти нібито не може, запам'ятайте: роботу можна знайти завжди, і якщо чоловік мріє не тільки самореалізуватися, але ще і розуміє, що потрібно годувати сім'ю, можна і вантажником попрацювати, перш ніж завойовувати світову популярність. Біда в тому, що якщо у вас увійде в звичку вирішувати за коханого всі проблеми, більш мужнім ваш обранець від цього точно не стане, а ви ризикуєте перетворитися в працьовитого коня, який все тягне на собі. Гармонійними такі відносини точно не назвеш.

Дарувати йому кожен раз дорогі подарунки

Картинки по запросу менять внешность ради мужа

Краще, якщо подарунки в парі будуть рівноцінними. Немає сенсу подавати вашому коханому портфель зі шкіри пітона чи купувати автомобіль, якщо він обдарує вас черговим кухонним комбайном. По-перше, спроба завоювати чоловіка грошима, швидше за все, не приведе до успіху, навпаки, дорогими подарунками ви можете тільки відштовхнути його, особливо якщо він собі такої розкоші дозволити не може. По-друге, якщо вам попався недобросовісний представник сильної статі, любов може перетворитися в використання.

Бути для нього "подушкою"

Картинки по запросу муж плачет

На відміну від жіночої половини людства, чоловік за жалість до нього, почуття любові не відчуває. Тобто, простіше кажучи, постійно скаржитися на життя він буде вам, а зустрічатися і, що характерно, грати весілля - з іншими. Жінкам часто видається, що це ознака глибоких відносин, адже ви його, нещасного і самотнього, витягуєте з безодні відчаю. Але згадайте сумнозвісну Русалоньку: врятувала Принца вона, а одружився він на інший.

Мудра жінка завжди вислухає, підтримає, порадить, надихне і додасть сил на нові подвиги. До такої супутниці чоловік ставиться, як до надійного тилу. А це один із секретів щасливих відносин.

Вимовляти фразу "А я тобі казала!"

Картинки по запросу а я тебе говорила

Навіть якщо ви сто разів праві. Навіть якщо ви маєте рацію мільйон разів, і ви його попереджали, застерігали і говорили, як треба було, а він зробив по-своєму. Немає нічого більш провокаційного, ніж фраза "А я тобі казала!". По-перше, ви виявилися розумнішими, ніж він, по-друге, вказали йому на це. Це дуже нетактовно. Будь-якому чоловікові важливо відчувати себе значущим. Підкреслюючи кожен раз свою перевагу, складно розраховувати на гармонійні відносини.

Відмовлятися від особистого життя і кар'єри

Картинки по запросу домохозяйка

На жаль, якщо ми присвячуємо все життя без залишку тільки чоловікові, дітям і домашнім турботам, до нас швидко втрачає інтерес наш коханий. Рано чи пізно йому захочеться, по-перше, побути на самоті, по-друге - подивитися на красиву жінку.

Якщо ви вийшли заміж, це зовсім не означає, що треба закинути друзів, роботу та інші приємні для вас речі. Навпаки, чим різноманітніше і повніше буде ваше життя поза сім'єю, тим більше до вас буде тягнутися ваша половинка. Але знову ж таки не забувайте: у всьому потрібно знати міру.

Змінювати зовнішність тільки на догоду чоловікові

Картинки по запросу менять внешность ради мужа

Так, жінки пристрасно люблять змінюватися. Але якщо на кардинальній зміні іміджу наполягає ваш коханий, а у вас його ідея натхнення зовсім не викликає - саме час замислитися. Обрізати або відрощувати волосся просто тому, що йому так захотілося? Чи перефарбовуватися з блондинки у брюнетку, чи навпаки? Люблячий чоловік не буде вимагати змін і тим більше навмисно псувати вашу самооцінку. Якщо ж він робить це, подумайте: а чи ваш це чоловік? Цілком можливо, він підганяє вас під свої стандарти ідеальної жінки. Але нею ви поки не є…

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme