Бандити почали знімати з киян черевики, погрожуючи ножем

Один такий випадок стався днями на столичному Печерську

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, до Печерського управління поліції зателефонував 22-річний киянин, який став жертвою розбійного нападу. Внаслідок події хлопець лишився без мобільного телефону, гаманця, одягу та взуття.

Коли хлопець заходив у під'їзд будинку на вулиці Станіславського за ним увійшли двоє невідомих, які стали погрожувати йому ножем і вимагати цінності. Киянин не сперечався і віддав нападникам сумку із гаманцем, в якому були банківські картки та 500 гривень, і мобільний телефон.

Сумки й телефону чоловікам виявилося замало, тому вони наказали потерпілому віддати їм куртку й черевики. У цих речах ми їх побачили за кілька метрів від будинку й затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіки – уродженці Херсонської та Дніпропетровської областей, 33-х та 36-ти років. У скоєному зізналися та повернули речі власникові.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до 10-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі поліція відпрацьовує інформацію щодо причетності чоловіків до інших злочинів, скоєних на території міста.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme