UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Аваков повідомив про стан затриманих в Кривому Торці

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що всі затримані учасники торгової блокади Донбасу в Кривому Торці живі і здорові

Про це він повідомив в ефірі телеканалу ZIK, передає Depo.Донбас з посиланням на УНІАН.

"Наскільки я зараз маю інформацію: я читаю Facebook, я бачу, що багато людей там поранені, розбиті (голови) – цього нічого не підтверджується. Всі живі, здорові, ніяких розбитих голів. Один чоловік з них виявився інвалідом, який заявив про те, що у нього діабет і йому потрібен укол. Його відвезли в лікарню і зробили укол", - сказав Аваков.

Також він додав, що "зараз ці люди перебувають в трьох сусідніх райвідділах поліції, з ними працюють слідчі СБУ і поліції".

За словами міністра, на місці було виявлено зброю, частина якої не є незаконною.

13 березня відбувся другий штурм блокпосту в Кривому Торці. На сторінці штабу блокади повідомили, що у Кривому Торці спецгрупа СБУ за підтримки БТР і спецназу поліції намагалася вилучити у блокувальників офіційно зареєстровану зброю. За попередніми даними стало відомо, що силовики затримали 43 "блокадників".

В СБУ відреагували на повідомлення про штурм спочатку заявою про те, що ніякого штурму немає, проводиться контрдиверсійна операція. Пізніше Юрій Тандіт підтвердив, що СБУ до штурму блокпосту під Кривим Торцем не має ніякого відношення.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme