Апеляційний суд залишив Насірова під вартою

Апеляційни суд Києва розглянув апеляційну скаргу на рішення Солом'янського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу відстороненому голові ДФС Роману Насірову у вигляді утримання під вартою, і залишити рішення без змін

Апеляційний суд залишив Насірова під вар…

Про це повідомляє кореспондент Depo.ua.

Таке рішення суд ухвалив сьогодні. Зазначимо, суму застави суд залишив стару, 100 млн грн.

Рішення прийняла колегія суддів під головуванням Віктора Глиняного.

"Клопотання залишити без змін" , - сказав Глиняний.

В ухвалі суду першої інстанції також зазначалося, що на Насірова покладено ряд зобов'язань, зокрема здати всі документи для виїзду за кордон та носити електронний браслет у разі внесення застави.

Як відомо, рішення Апеляційного суду не підлягають оскарженню.

Нагадаємо, у ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін 60 днів до 30 квітня. Розмір застави був визначений у розмірі 100 млн грн. Прокурори просили призначити заставу в розмірі 2 млрд грн. Зазначимо, що суд обирав запобіжний захід підозрюваному з 4 березня.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Наразі, Насіров сидить у Лук'янівському СІЗО та не збирається вносити заставу.

Під час засідання суду Насіров сидів в "акваріумі".

Раніше адвокати заявили, що НАБУ зіпсувало день народження Насірова.

А також, адвокати заплутались в своїх свідченнях та заявили, що головний фіскал був під наркозом після операції, хоча сам Насіров заперечив, що було оперативне втручання.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme