Справа Насірова: Апеляційний суд пішов на перерву

Судді Апеляційного суду Києва, який розглядає апеляційну скаргу на рішення Солом'янського райсуду про арешт для відстороненого голови ДФС Романа Насірова, оголосили перерву 

Як повідомляє кореспондент Depo.ua, перед оголошенням перерви суд дозволив представникам ЗМІ бути присутніми на судових засіданнях.

Таке рішення підтримали прокурори і адвокати Насірова. Сам підсудний підкреслив, що хоче, щоб журналісти слідкували за його справою.

Зазначимо, що сьогодні Апеляційний суд Києва розглядає апеляційну скаргу на рішення Солом'янського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу Насірову у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, у ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін 60 днів до 30 квітня. Розмір застави був визначений у розмірі 100 млн грн. Прокурори просили призначити заставу в розмірі 2 млрд грн. Зазначимо, що суд обирав запобіжний захід підозрюваному з 4 березня.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Наразі, Насіров сидить у Лук'янівському СІЗО та не збирається вносити заставу.

Під час засідання суду Насіров сидів в "акваріумі".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme