Вода в Авдіївці подається за графіком, - Жебрівський

Зранку в Авдіївці відносно спокійно

Про це повідомив у Facebook голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, пише Depo.ua.

Він поінформував, що зранку в Авдіївці відносно спокійно. Жебрівський додав, що "вода в міських резервуарах є, подаємо в мережі за графіком. У місті також є достатня кількість ємностей для питної води".

Як повідомляє Головне управління ДСНС у Донецькій області, теплопостачання міста здійснюється у штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів). Об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення - міська лікарня, ПАТ "Укртелеком" (АТС), міськвиконком, відділ поліції, 14-поверховий житловий будинок, школа № 7, КНС – забезпечені електроенергією від генераторів ДСНС.

Для очищення території міста від вибухонебезпечних предметів направлено піротехнічну групу ДСНС.

Попередньо ремонтно-відновлювальні роботи проводитимуться ТОВ "ДТЕК високовольтні електромережі" за наявності коридору та гарантії безпеки працівників.

Як повідомлялося, вчора, 11 березня, внаслідок обстрілів окупантів вкотре було пошкоджено високовольтну лінію електропередач, щопризвело до припинення електропостачання Авдіївки, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою та теплопостачанням.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme