У Львові тривають поточні ямкові ремонти доріг

На сьогоднішній день почали та активно проводять ямкові ремонти у всіх районах Львова

Як повідомляє Depo.Львів, у місті завершили ремонтні роботи аварійний та глибоких ям. На сьогоднішній день почали та активно проводять ямкові ремонти у всіх районах Львова.

"Ми завершили ремонт доріг на вул. Широка-Сяйво, вул. Виговського та ремонт дороги на Білогорщу. Зараз розпочали ремонт на вул. Петлюри та вул. Яворницького. У 2017 році на ямкові ремонти виділено 4,8 млн. грн", - зазначила голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах.

"Глибокі та аварійні ями відремонтовано, зараз приступили до планових ямкових ремонтів: пр. Чорновола, вул. Липинського, дороги на Брюховичі. Цьогоріч з бюджету виділено 11 млн. грн на ремонти доріг", - розповів голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

"Ми починаємо ремонти доріг на вул. Наукова, вул. Володимира Великого. Цьогоріч виділено 3,7 млн. грн", - додав голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.

"Провели ремонти на вул. Чмоли, вул. Луганській, вул. Пасічній, вул. Зеленій, вул. Дж. Вашингтона, вул. Хуторівка, вул. Литвиненка, вул. Угорській, вул. Карбишева. Зараз розпочали ремонт доріг на вул. Скрипника, вул. Зубрівській, вул. Хоткевича. Після завершення робіт на цих вулицях плануємо ремонт вул. Драгана, вул. Трильовського, проспекту Червоної Калини (бічної полоси з боку кінотеатру ім. Довженка). На поточні ремонти доріг у 2017 році виділено 12,5 млн. грн", - зазначив начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний.

"На сьогоднішній день ми провели ямковий ремонт на вул. Митрополита Андрея, зараз у процесі дорога на вул. Озаркевича. Незабаром плануємо розпочати поточний ямковий ремонт на вул. Технічній та вул. Війтовича. Загалом, у 2017 році на ремонти доріг виділено 2,5 млн. грн", - розповівначальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка.

"З 23 лютого до 3 березня ми провели ремонти доріг на вул. Б.Хмельницького, вул. Польовій, вул. Банаха, вул. Тершаківців, вул. Кльоновича, вул. Вахнянина, вул. Студенській, вул. Сковороди, вул. Кармелюка, вул. Смальського, вул. Некрасова та дороги на Винники. Зараз плануємо завершити ремонтні роботи тротуару на вул. Грицая, розпочати на вул. Туган-Барановського. Також розпочати ямковий ремонт на вул. Керченській, вул. Зеленій, вул. Медової Печери, вул. Польовій, вул. Водогінній та вул. Старознесенській. Загалом, на ямкові ремонти виділено 6,5 млн. грн", - підсумував начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації Ярослав Сеньків.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme