Три теорії про "воскресіння" Гладкого в "Карпатах"

Форвард Олександр Гладкий після переходу в львівські "Карпати" у оренду з київського "Динамо" вже встиг відзначитися голом і результативною передачею в двох матчах

Три теорії про "воскресіння" Гладкого в…

За півроку в "Динамо" Гладкий не забив жодного м'яча в чемпіонаті України, то ж в чому причина такого "перевтілення"? Висунемо декілька теорій з цього приводу.

Гладкому пощастило з суперниками. "Гол + пас" Гладкий зробив у матчі проти "Волині" – найслабшої команди УПЛ за думкою експертів на даний момент. Одна справа – забивати команді, чиї ворота охороняють захисники, яким по 19-20 років, і зовсім інша – протистояти більш досвідченим командам и захисникам. То ж подивимося, чи зможе Гладкий підтримати свою ефективність у наступних турах. Інша справа – що тепер "Карпати" частіше гратимуть з командами менш високого рівня, адже львів'яни опинилися в другій "шістці" після першої частини чемпіонату, а отже проти "Динамо", "Шахтаря" та "Зорі" Гладкому свої таланти показати не вдасться.

Гладкий відчуває себе комфортніше в львівському колективі. З самого початку перехід Гладкого у "Динамо" пішов не так, як хотілося б гравцю. А як інакше, коли ти переходиш зі стану найпринциповішого суперника? Можливо, не тільки фанати киян, але і гравці прийняли Олександра не кращим чином. В деяких матчах здавалося, що Гладкого просто ігнорують його партнери по команді, хоча, можливо, справа у самому нападнику, який не пристосувався до ігрової моделі "Динамо", тоді як гра "Карпат" виявилася більш зрозумілою для Гладкого.



Гладкому більше довіряє тренер. Незважаючи на те, що саме Ребров, за словами самого тренера, був ініціатором переходу Гладкого, особливої довіри до цього гравця з боку тренера ми не побачили. Красномовний приклад цього – те, що Гладкого відпустили до Львова у оренду, в той час, як в команді залишилося всього два номінальних форварди. Тренер "Карпат" Дулуб, звичайно ж, більше довіряє Гладкому, адже для львівського клубу Олександр фігура куди більш важлива. Як бачимо, футболіст дуже швидко відплатив наставнику за довіру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme