Тренерський штаб "Ниви-В" може поповнити екс-тренер збірної України

Почесний президент "Ниви-В" Василь Вовк розповів про призначення головного тренера команди Володимира Горілого 

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт клубу.

– Василю Васильовичу, прокоментуйте призначення головного тренера команди?

– Володимир Горілий не є заміною комусь. Він покликаний для того, щоб згуртувати наш колектив завдяки своєму професіоналізму, великому досвіду і позитивізму. Це людина, яка багато пограла у футбол на найвищому рівні – як у часи СРСР, так і у незалежній Україні.

Володимир Горілий тренував потужні команди, в тому числі і молодіжну збірну України (до 20 років). А ще Володимир Іванович – добра і порядна людина, яка переживає не лише за себе, але й за колектив, з яким вона працює. Це нечасто можна зустріти в сучасному футболі і взагалі в сучасному житті. Сподіваємось, що Володимир Горілий допоможе створити потужній колектив, який спроможний виконати поставлене завдання – вихід до першої ліги.

– Весь тренерський штаб збережено?

– І навіть розширено! Нагадаю, в міжсезоння наш тренерський штаб зміцнили тренер з фізичної підготовки Сергій Ваколюк та масажистка Ірина Ларкіна, яка допомагає хлопцям відновлюватися після важких навантажень. Тривають перемовини щодо залучення до роботи в клубі з відомим тренером воротарів Володимиром Циткіним (екс-тренер збірної України U-19, - авт.). Отже, тренерський штаб у нас досить потужній, йому по плечу виконати поставлені цілі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme