UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сенатор Маккейн прокоментував арешт Насірова

За його словами, це позитивний крок українського уряду в боротьбі з корупцією

Сенатор США Джон Маккейн прокоментував арешт відстороненого від посади голови ГФС Романа Насірова. Він назвав це позитивним кроком українського уряду в боротьбі з корупцією – йдеться у повідомленні на сайті Маккейна, яке було опубліковано у п'ятницю, 10 березня, пише Depo.ua.

"Арешт Романа Насірова, голови Державної фіскальної служби, який підозрюється в розтраті коштів – це позитивний крок українського уряду в боротьбі з корупцією" – наводяться в повідомленні слова Маккейна.

Сенатор високо оцінив гідну роботу НАБУ. Крім того, наголосив на необхідності створення в Україні антикорупційного суду для винесення справедливих вироків винним у корупції.

Також у повідомленні Маккейна зазначається, що довгострокові стабільність і успішність в Україні залежать від прихильності реформам, включаючи посилення законодавства і боротьбу з корупцією. "Висловлюю схвалення уряду України у досягненні прогресу і його безперервній боротьбі з корупцією" – написав Маккейн.

Нагадаємо, САП оскаржила рішення суду про арешт Насірова з правом застави в 100 млн гривень. Вимагають збільшити суму застави до 2 млрд гривень.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme