На Левандівку запустять спецтранспорт

На Левандівці облаштують зупинку та запустять спецтранспорт для людей з обмеженими можливостями

Як повідомляє Depo.Львів. посадовці Львівської міськради спільно з громадськими активістами обговорили проект встановлення адаптованої зупинки та запуску спеціального маршруту для людей з обмеженими можливостями до Львівського протезного заводу на вул. Рудненській, 10. У планах – розробка системи благоустрою зупинки, придбання двох низькопідлогових автобусів, опрацювання маршруту, пристосованого до відвідувачів заводу. Роботу планують виконати до 1 вересня.

Ідею втілюватимуть за сприяння ЛКП "Львівелектротранс", Залізничної райадміністрації, управління транспорту ЛМР, ГО "Реабілітація "осіб з інвалідністю" та керівництва протезного заводу.

"Це питання виникло давно. Три роки тому змогли обладнати автобусну зупинку, упорядкувати безбар'єрний доступ людей до реєстратури та сервісного центру. А міська рада надала можливість запустити один маршрут (17-ий номер маршрутного таксі має тут кінцеву зупинку). Це питання частково зняло напругу, але не остаточно. Тому ми пішли далі – звернулися до ГО "Національна асамблея інвалідів України", щоб це питання вирішити в комплексі", - розповів директор Львівського протезного заводу Сергій Суязов на зустрічі з ініціативною групою проекту.

Облаштування благоустрою навколо зупинки на вул. Рудненській потребує низки робіт.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme