На Донеччині посилили роботу поліції на блокпостах і у прифронтових населених пунктах

Проводяться контрдиверсійні спецзаходи, на блокпостах посилено роботу з виявлення нелегальної зброї

Підрозділи Головного управління Національної поліції України в Донецькій області переведено на посилений режим несення служби у зв'язку із загостренням ситуації на лінії розмежування – повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції області, пише Depo.ua.

"Проводяться контрдиверсійні спецзаходи, на блокпостах посилено роботу з виявлення нелегальної зброї" – йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що 11 березня бойовики знову обстріляли Авдіївку, внаслідок чого було пошкоджено 6 приватних будинків та 2 багатоповерхівки, перебито лінію електропостачання, і прифронтове місто знову залишилося без світла. Також в суботу ввечері під обстріл потрапила село Миколаївка Волноваського району, яке теж залишилося без світла. А в неділю вранці – знову Мар'їнка.

Жертв і потерпілих унаслідок цих обстрілів немає. На місцях обстрілу працюють слідчо-оперативні групи поліції, документуючи всі руйнування і допомагаючи людям розбирати завали.

"Для того щоб посилити контрдиверсійну роботу у знеструмлених населених пунктах, не допустити проникнення диверсійно-розвідувальних груп бойовиків, а також попередити правопорушення з використанням зброї та вибухівки, правоохоронці здійснюватимуть посилені перевірки на блокпостах та автодорогах області" – зазначають у прес-службі.

"Поліція закликає людей з розумінням ставитися до посилених заходів безпеки, а не провозити в регіон і не намагатися вивезти із зони проведення АТО небезпечні предмети, наражаючи оточення на небезпеку" – підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, поліція Луганської область також перейшла на посилений варіант несення служби через збільшення вогневої активності бойовиків.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme