UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донбасі посилять заходи безпеки через загрозу терактів

Через зростання загрози проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей Штаб антитерористичної операції посилює заходи безпеки у регіоні

Про це йдеться у повідомленні, розміщенному на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook, передає Depo.ua.

"Упродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на території об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. У тому числі, фіксуються спроби проникнення на територію, підконтрольну Україні, ДРГ противника. З огляду на це, Штабом АТО та силами усіх суб'єктів антитерористичної операції проводяться додаткові заходи безпеки", - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що зокрема підрозділи національної поліції переведено на посилений режим несення служби, проводяться додаткові перевірки громадян на блокпостах, а також у місцях великого скупчення людей.

"Такі заходи носять тимчасовий характер і направлені виключно на забезпечення безпеки мирного населення. Штаб АТО просить громадян з розумінням поставитися до тимчасових обмежень", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, на окупованих територіях Донбасу російські диверсанти тренуються для здійснення терактів на мирній території України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme