UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Конгрес США дав Трампу день для надання доказів прослуховування його телефонів

Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму у прослуховуванні його телефону під час виборчої кампанії

Комітет з розвідки палати представників Конгресу США зажадав від Білого дому до понеділка надати докази на користь заяв Трампа про прослуховування його телефонів Обамою. Про це, посилаючись на співробітника Конгресу – повідомляє AP, пише Depo.ua.

Запит був направлений листом голови комітету, республіканця Девіна Нуньєса і демократа Адама Шиффа.

Як повідомлялося, Комітет з розвідки палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки проведе розслідування щодо звинувачень Білого дому на адресу Барака Обами.

Раніше президент США Дональд Трамп зажадав провести розсідування, чи справді екс-президент Барак Обама зловживав повноваженнями федеральних силових структур напередодні президентських виборів 2016 року, зокрема, чи здійснювалося прослуховування його телефону.

Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму у прослуховуванні його телефону під час виборчої кампанії.

"Як низько міг опуститися президент Обама, щоб прослуховувати мої телефонні розмови за час сакрального виборчого процесу. Це Уотергейтський скандал Ніксона. Поганий (або хворий) хлопець", - писав напередодні Трамп у своєму Твіттері.

Після цього прес-секретар екс-президента США Барака Обами заявив, що інформація щодо прослуховування Трампа в ході президентської кампанії не відповідає дійсності.

"Ні президент Обама, ні хто-небудь з чиновників Білого дому ніколи не давали розпорядження проводить стеження за будь-ким з громадян США. Будь-яке припущення про зворотне є помилковим" – написав представник екс-президента США у своєму Твіттері.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme