UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

До села Жолобок спробували прорватися російські диверсанти – четверо з них загинуло

У районі населеного пункту Жолобок Попаснянського району під час спроби проходу у мінному полі, для забезпечення дій диверсійно-розвідувальних груп, підірвалися на мінах та загинули четверо військовослужбовців ЗС Росії

До села Жолобок спробували прорватися ро…

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуці начальник Відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай, пише Depo.ua.

"Із оперативних джерел отримана інформація про ймовірність проникнення на територію області диверсійно-розвідувальних груп бойовиків для скоєння терористичних актів. Так, у районі н.п. Жолобок Попаснянського району під час спроби проходу у мінному полі, для забезпечення дій диверсійно-розвідувальних груп, підірвались на вибуховому пристрої та загинули четверо військовослужбовців ЗС РФ, три - отримали поранення" – повідомила Тетяна Погукай.

За словами Погукай, з 11 березня особовий склад Луганського гарнізону поліції перейшов на посилений варіант несення служби. Таке рішення пов'язане з ускладненням ситуації на підконтрольній українській владі території Луганської області.

Погукай наголосила, що зберігається неспокійна ситуація в населених пунктах, які межують з територіями, що непідконтрольні Україні. Посилились вогнева активність з боку бойовиків, які із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, у т.ч. ракетних систем залпового вогню "Град", 122 мм та 152 мм артилерійських установок, БМП та танків гатять по мирним територіям області Попаснянського, Новоайдарського та Станично-Луганського районів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme