Чого чекати від ганьби "Динамо" в Кропивницькому

Сьогодні в 21-ому турі УПЛ "Динамо" програло в Кропивницькому місцевій "Зірці" 0:2

Журналіст Depo.Сектор
Чого чекати від ганьби "Динамо" в Кропив…

Depo.Сектор виокремить проблеми в команді Сергія Реброва, які стали помітними в поєдинку в Кропивницькому та й загалом на старті весняної частини УПЛ.

Захисники: Взимку Ребров зробив акцент на трансферах захисників, адже "Динамо" надто багато пропускало голів в першій частині чемпіонату. Зараз у киян 20 пропущених м'ячів, а це більше, ніж у "Зорі" і практично стільки ж, як в "Чорноморця", який йде 6-им в турнірці. Весною "Динамо" пропустило три голи в трьох матчах.

Беззуба атака: "Динамо" поступилося заслужено, практично, граючи на рівних з 9-ою командою чемпіонату. Пропустивши другий гол на 71-ій хвилині, не змогли влаштувати штурм воріт суперників, створивши напівмоменти зі стандартів. Щоправда, змістовність в завершальній стадії, можна списати на поганий стан газону.

Відсутність лідера: Вкотре в важкий для команди момент немає гравця, який би вирішив ситуацію. Найбільше турбує те, що Ярмоленко в таких матчах опускається на середній рівень усієї команди.

Конфлікти: На фоні невдачі гостро сприймається непорозуміння між Ребровим та Хачеріді. Додаємо сюди критику від ображеного Мораєса і робимо висновки, що атмосфера у команді далеко не найкраща.

Чого чекати?: Потрібно ще раз зрозуміти, що сезон для київського клубу вже завершено, чемпіонат програно, своє друге місце "Динамо" не віддасть "Зорі". Єврокубків немає, а разом з цим згасає і мотивація команди. Не останнє місце у невдалій грі "Динамо" зіграло оновлення складу, де практично на кожній позиції з'явився новий гравець. Говорити про те, чи пішло це оновлення на користь команді поки зарано, але нервозність дій Кадара не можна не помітити. Додамо сюди вливання у склад Пантича, Бєсєдіна, а також Яремчука, яке беззаперечно вносить корективи у побудові гри "Динамо". Адже адаптація та розуміння ідей тренера та втілення їх у життя відіграють не останню роль в ігровій картині і потребують часу для елементарної зіграності між гравцями.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme