UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики звинуватили полоненого спецназівця у замаху на Захарченка

Бойовики звинуватили СБУ в підготовці теракту проти "голови" "ДНР" Олександра Захарченка

Бойовики звинуватиили затриманого майора спецназу ЗСУ Сергія Іванчука у спробі замаху на головного "ДНРівця" Олександра Захарченка, передає Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

"Мені пропонували завдання по "ДНР". Бесіда проходила в будівлі СБУ управління Самбуцкого ... Нам ставили завдання по "Фахівцю", співробітник СБУ, лисуватий такий, я його не знаю, питав, чи можемо ми виконати завдання по "ДНР" - це підрив машини "глави" "ДНР" на маршруті транспортування на пункт пропуску "Успенка ", - сказав Іванчук.

Також він зазначив, що одним із завдань було втертися в довіру до командира батальйону ДНР "Сомалі" Михайлу Толстих з позивним "Гіві". На початку лютого Толстих загинув в результаті теракту.

Нагадаємо, представники так званого МГБ самопроголошеної псевдореспубліки, під контролем якої перебуваєчастина Луганської області нашої держави, виклали відео з допиту військовослужбовців–розвідників Збройних Сил України.

напередодні "міністр державної безпеки ЛНР" Леонід Пасічник заявив, що є всі підстави вважати, що вбивство командира батальйону "Сомалі" Михайла Толстих з позивним "Гіві "сплановано у відділі контррозвідки СБУ і виконано фахівцями 8-го полку спеціального призначення.

Як повідомлялося раніше, у "ЛНР" розповіли, що затримали "безпосереднього виконавця вбивства начальника управління Народної міліції ЛНР, полковника" Олега Анащенка.

У "ЛНР" заявляють, що 8-й полк спецпризначення ССО ЗСУ базується у Хмельницькому, де розробляє підступні плани диверсій не лише у "республіках", а й навіть на Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme