UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За добу бойовики обстріляли ЗСУ 107 разів, двоє військових загинули

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 107 раз відкривали вогонь по українських позиціях. В результаті двоє військових ЗСУ загинули, дев'ять отримали поранення і ще сім були травмовані

Про це прес-центр штабу АТО повідомив, передає Depo.ua.

На Маріупольському напрямку з 122 мм артилерії сепаратисти вели вогонь по Водяному і Гнутовому. З танка і 120 мм мінометів вони били по Мар'їнці, з 120 і 82 мм мінометів - по Водяному, Миколаївці, Красногорівці, Талаківці, Павлопілю, Гнутовому. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстріляли Тарамчук, Широкине, Павлопіль і Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП.

На Донецькому напрямку танки і міномети бойовиків вели вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів сепаратисти били по Кам'янці, Невельському, Зайцевому, Новолуганському, шахті Бутівка, Луганському. З гранатометів і стрілецької зброї - по Опитному, Новгородському, Кам'янці, шахті Бутівка, Зайцевому і Піскам. БМП вели вогонь по Луганському.

На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 мм артилерії, 120 і 82 мм мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли Кримське. З 152 мм артилерії вони били по Смоляниновому, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. Під обстріл з гранатометів і стрілецької зброї потрапили Валуйське, Новозванівка, Новоолександрівка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme