Як сепаратисти з Криму засідали в УЄФА і скаржились на Україну

Делегація, так званого, Кримського футбольного союзу повернулася зі Швейцарії, де були проведені переговори з чиновниками УЄФА про розвиток кримського футболу

Як сепаратисти з Криму засідали в УЄФА і…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на ТАСС.

"Досягнуто домовленості, що через якийсь час на нейтральній смузі повинна відбутися зустріч між українською федерацією і нами. Зустріч обов'язково пройде в стінах УЄФА. Є вже розуміння і напрацювання, в тому числі і з трансферів, і за міжнародними зустрічами в Криму. УЄФА готовий виступити посередником цієї зустрічі ", - повідомив президент КФВ Юрій Ветоха.

За його словами, зустріч необхідна для того, щоб "зняти блокаду з кримського футболу".

"На сьогоднішній день Україна (ФФУ) повністю блокує всі міжнародні зустрічі, а також приїзд російських футбольних клубів до Криму, вони постійно пишуть протести з цього приводу і вважають, що це повинно бути узгоджено з ними", - зазначив глава КФС.

Ветоха в розмові з ТАСС назвав це "знаковою подією". За його словами, в найкоротші терміни буде розроблена "дорожня карта" щодо використання виділеного мільйона євро. Йдеться, в першу чергу, про збільшення кількості футбольних полів в Криму, підвищення кваліфікації та навчанні тренерів, суддівського корпусу.

"Нам дозволили брати участь у всіх цих програмах, причому фахівці УЄФА приїдуть для цього до Криму. Це буде відбуватися на нашій території. Це дуже позитивний момент і рух вперед", - сказав він.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme