UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В поліції спростували інформацію про підготовку масових дитячих суїцидів в Одесі

10 березня, багато батьків отримували в месенджері повідомлення нібито від поліції про те, що організатори так званих "груп смерті" (гра "Синій кит" та інші) готують масові дитячі суїциди в Одесі на цих вихідних

Як передає Depo.Одеса, у відділ комунікації поліції в Одеській області, головне управління Національної поліції в Одеській області спростовує інформацію, що поширювало попередження про підготовку масових дитячих суїциди в Одесі на цих вихідних.

"Інформація, що з'явилася у соціальних мережах та поширюється батьківськими групами через один з месенджерів про нібито заплановані на найближчі вихідні акції масового самогубства дітей є неправдивою. Повідомляємо, що поліція із вказаними попередженнями не зверталася ані до адміністрацій шкіл, ані до батьків, та жодним чином не має відношення до цих провокаційних рекомендацій", - зазначили в відомстві.

В поліції звернулися до населення з проханням не поширювати фейкову новину та не піддаватися панічним настроям. Ситуація у регіоні контрольована та стабільна.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme