UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В НАДПСУ розпочався Чемпіонат Державної прикордонної служби України з гирьового спорту

У Хмельницький з'їхалися більше сотні спортсментв з різних прикордонних застав

В НАДПСУ розпочався Чемпіонат Державної…

У Центрі культури та дозвілля Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького розпочався Чемпіонат Державної прикордонної служби України з гирьового спорту, повідомляє Depo.Хмельницький.

Змагання проводяться аби максимально залучити прикордонників до занять фізичною культурою та спортом, популяризувати гирьовий спорт, підвищити рівень майстерності спортсменів та сформувати збірну команду для участі в міжнародних змаганнях.

На турнір приїхали команди прикордонників з різних областей України, зокрема представники Азово-Чорноморського регіонального управління - команди Бердянського і Херсонського прикордонних загонів; представники Західного регіонального управління - команди Львівського, Мукачівського, Мостиського, Чернівецького, Чопського прикордонних загонів і Великомостівського кінологічного навчального центру; представники Південного регіонального управління - команди Білгород-Дністровського, Ізмаїльського, Котовського, Могилів-Подільського, Одеського прикордонних загонів і команда Одеського загону морської охорони; представники Північного регіонального управління - збірні команди Чернігівського, Житомирського і Луцького прикордонних загонів; представники Східного регіонального управління - команди Луганського, Донецького, Сумського і Харківського прикордонних загонів, а також команди Частин центрального підпорядкування - Навчального центру Державної прикордонної служби України, ОКПП "Київ" та Головного центру зв'язку, автоматизації та захисту інформації; команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

В урочистому відкритті чемпіонату взяли участь Голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк, ректор Національної академії генерал–майор Олег Шинкарук, секретар Хмельницької міської Ради Михайло Кривак, а також заступник Голови Національного олімпійського комітету України у Хмельницькій області Віктор Флентін.

"Приналежність академії до системи Державної прикордонної служби та власна філософія розвитку вимагають нас відрізнятись від інших вищих навчальних закладів країни тим, що ми дбаємо не тільки про ефективний навчальний процес, але й про високу духовність молоді, про її патріотичність, широку загальнокультурну обізнаність і про гарний фізичний стан", - зазначив Олег Шинкарук, підкреслюючи актуальність спортивної події.

До слова, в 2016 році збірні команди академії посіли перші місця в спартакіаді Дерприкордонслужби серед регіональних управлінь та серед прикордонних загонів. Торік курсанти здобули 4 перших місця, 4 - других та 3 третіх місць на міжнародних змаганнях. За 2016 рік в академії підготовлено 2 майстри спорту України міжнародного класу та 5 майстрів спорту України (бойове джи-у-джитсу, універсальний бій, хортинг).

В чемпіонаті беруть участь 102 спортсмени, серед яких 2 заслужені майстри спорту України, 2 майстри спорту України міжнародного класу, 11 майстрів спорту України, 4 кандидати у майстри спорту України. Серед усіх спортсменів 39 учасників АТО.

Триватиме турнір до 12 березня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme