UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці знайшли розчленований труп

Наступного дня поліція затримала убивць

У Вінниці знайшли розчленований труп…

Учора, 10 березня працівники Лівобережного відділення поліції затримали двох осіб, причетних до вбивства вінничанина, рештки якого знайшли напередодні у м. Вінниці у водоймі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції.

За знайденими у поліетиленовому пакеті рештками людського тіла поліцейським вдалось встановили особу загиблого. Ним виявися виявився 39-річний раніше судимий за наркозлочини вінничанин. Він мав інвалідність – був без ноги.

Особу потерпілого встановили за татуюванням на знайденій частині руки. З грудня минулого року він перебував у розшуку як безвісти зниклий. Встановивши коло осіб, з якими спілкувався загиблий, поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві. Ними виявилися 47- та 63-річний знайомі загиблого.

Як з'ясувалося, восени у будинку одного з затриманих на Старому місті чоловіки розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, під час якої господар будинку вдарив гостя сковородою по голові. Удар виявився смертельним. Тіло вбитого чоловіки винесли у підвал, а через кілька днів розчленували болгаркою, склали у пакети і втопили.

Виявивши частину тіла у водоймі, поліцейські залучили водолазів рятувальної служби для пошуку решти тіла загиблого. Однак після затримання зловмисників стало відомо, що пакети з рештою розчленованованого тіла вони викинули в яр. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманим загрожує довічне ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme