UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Полтаві планують побудувати дворівневу транспортну розв'язку

У Полтаві відбулася презентація проекту реконструкції автодороги М-03 "Київ - Харків - Довжанський" у межах міста

У Полтаві планують побудувати дворівневу…

10 березня у Полтаві відбулася презентація проекту реконструкції автодороги М-03 "Київ - Харків - Довжанський" у межах міста, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА.

Участь у заході взяли голова ОДА Валерій Головко та його перший заступник Андрій Пісоцький, очільник Полтави Олександр Мамай спільно з першим заступником Михайлом Шевченком та начальник Служби автодоріг Полтавщини Володимир Трояновський, який теж прибув разом із заступниками.

"Ми пропонуємо розширити існуючу трасу, зробити вздовж ділянки розворотні кільця та проїзди. Крім того, облаштуємо спеціальні ліфти на переходах, якими зможуть користуватися люди з обмеженими можливостями", - розповів генеральний директор проектувальної фірми Іван Войтович.

Передпроектні пропозиції також мають на меті зведення дворівневої розв'язки на перетині М-03 та М-22 "Полтава - Олександрія". Архітектори винесли на розсуд посадовців три варіанти, аби керівництво міста та області обрало найоптимальніший.

Найбільш схвальні відгуки отримав проект, який передбачає спрямувати потік на трасі "Полтава - Олександрія" до тунелю, а рух по дорозі "Київ - Харків" повести згори.

"Якщо всі попередні етапи пройдуть за графіком, вже наприкінці року Служба автодоріг Полтавщини зможе оголосити тендер, а наступного будівельного сезону розпочати роботи", - відзначив Володимир Трояновський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme