UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кремлі запевняють, що розмови посла Росії з оточенням Трампа були "в рамках повноважень"

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що зміст розмов посла Росії у Вашингтоні Сергія Кисляка з оточенням Дональда Трампа і Хілларі Клінтон у період передвиборної кампанії в США "не виходив за рамки посадових повноважень"

Про це Пєсков заявив телекомпанії CNN, передає Depo.ua з посиланням на "ТАСС".

"Це його (Кисляка) робота. Він говорив про двосторонні відносини, про те, що відбувається в США, щоб у нас було більш предметне уявлення у Москві", - заявив Пєсков.

При цьому прес-секретар Путіна заявив, що такі зустрічі "не можна представляти як втручання в електоральний процес".

"Цим займається кожен посол Росії в будь-якій країні, і цим займається кожен посол США за кордоном, у т.ч. у Москві. Чим більше посол розмовляє з людьми у країні свого перебування, тим краще він справляється зі своєю роботою", - заявив Пєсков.

Він також запевняє, що у Кисляка "було багато зустрічей подібного роду, але не було зустрічей, що стосувалися виборів, виборчого процесу".

Радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн провів 5 телефонних розмов з послом РФ Сергієм Кисляком 29 грудня, коли президент Барак Обама прийняв рішення про допсанкціях проти РФ у зв'язку з втручанням РФ в президентські вибори в США. Спочатку Флінн заперечував, що обговорював санкції з послом Росії, але пізніше через свого прес-секретаря визнав, що така розмова могла відбутися.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme