У Харкові п'яна мати вдарила ножем сина, який намагався забрати в неї цигарки

Харківські поліцейські протягом години затримали підозрювану

У Харкові п'яна мати вдарила ножем…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, подія сталася вчора, 10 березня, о 16:30 в Московському районі Харкова.

За відомостями поліції, під час конфлікту 35-річна мати вдарила 14-річного сина ножем, коли той намагався забрати у неї цигарки. Після скоєного жінка втекла з місця події, за попередніми даними, вона під час скоєння злочину знаходилася у стані алкогольного сп'яніння. Поліцію та швидку медичну допомогу викликав хрещений батько дітей, який в цей час знаходився з ними в одній квартирі. Хлопчика у тяжкому стані було доставлено до лікарні.

На розшуки горе-матері був орієнтований весь особовий склад Московського відділу поліції. Через годину її було затримано дільничними офіцерами поліції на території району.

Встановлено, що 35-річна харків'янка раніше неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності, вела антигромадській спосіб життя. Дітей – 14-річного хлопця та 12-річну дівчину – виховувала самостійно.

Слідчим відділом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження та обрання запобіжного заходу відносно жінки.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme